tile

Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag over één van onze behandelingen of een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hier kunt u ons een e-mail sturen, en onze salon op de map bekijken of ons bellen.

Acrylnagels

Acrylnagels zijn sterke nagels die geschikt zijn voor elk type nagel.

Door acryl vloeistof te vermengen met acrylpoeder wordt er een bolletje gevormd. Dit bolletje word op de nagel aangebracht . Vervolgens word dit bolletje door middel van een penseel uitgedrukt en dit zal dan de acrylnagels vormen. Het bolletje acryl zal uitharden, zodra het in contact komt met zuurstof.


Als u acrylnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nadat een set nagels is gezet gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken dient de acrylnagel opgevuld te worden. De oude laag acryl wordt gevijld en een nieuwe laag acryl wordt toegevoegd.

De acrylnagels worden in ongeveer 2 uur aangebracht.

Mocht u van uw acrylnagels afwillen? Dan kunt u het beste dit bij mij laten doen. Doordat acryl direct aan uw natuurlijke nagel vast zit, is het niet verstandig om zelf de acryl nagels te verwijderen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk uw natuurlijke nagel beschadigen. Het is beter om bij mij langs te komen, want dan zal ik de nagels netjes voor u verwijderen.

Mocht er binnen een week iets gebeuren met de acryl nagels, dan zal ik het voor u gratis repareren.

Voor de prijzen van acryl nagels, het verwijderen van acryl nagels, en het repareren van acryl nagels, neem dan een kijkje op mijn prijslijst.