tile

Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag over één van onze behandelingen of een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hier kunt u ons een e-mail sturen, en onze salon op de map bekijken of ons bellen.

Kunstnagels

Mooie nagels? Dan bent u bij Salon Your Time aan het juiste adres!
Wij maken gebruik van de nieuwste techniek kunstnagels.

Wij werken met hybridgel. Ook wel polygel genoemd. Waarom werken we met dit product in plaats van acryl of gel? Dit omdat dit product voort is gekomen uit de positieve eigenschappen van zowel acryl als gel. Het is dus eigenlijk een kruising van de twee andere technieken. Daarbij geeft het niet zoveel nare geur af als de acryl. Het is een heel vriendelijke manier van werken. Al vele klanten hebben we mogen blij maken met mooi nagels d.m.v. hybridgel!


Hybridgel is een soort van kleiachtig product die we aanbrengen op de nagel en modelleren door middel van een kwast. Als het gewenst model gemaakt is, dan gaat de hand onder een uv of led lamp om vervolgens het product uit te harden. Zodra de nagels uitgehard zijn, dan word de nagel mooi in model gevijld en afgelakt of een mooie creatie naar wens op gemaakt.

Als u kunstnagels heeft dient u ze te onderhouden. Nagels groeien namelijk gewoon door met kunstnagels erop. Hierdoor ontstaat er een uitgroei. Deze dient na ongeveer 3a4 weken bijgewerkt te worden. De oude laag hybridgel wordt verwijderd en een nieuw laag wordt aangebracht. Uiteraard weer volledig naar uw wensen!

Hybridgel nagels worden in ongeveer 2 uur aangebracht.

Mocht u van uw kunstnagels af willen? Dan kunt u het beste mij deze laten verwijderen. Doordat kunstnagels direct vast zitten op uw nagel, is het niet verstandig om het verwijderen van het product zelf te doen. Dit zal dan hoogstwaarschijnlijk uw natuurlijke nagel beschadigen.

Mocht er binnen een week iets gebeuren met uw nagel, dan lossen wij dit gratis voor u op.

Voor alle prijzen: kijk op de prijslijst.