tile

Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag over één van onze behandelingen of een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hier kunt u ons een e-mail sturen, en onze salon op de map bekijken of ons bellen.

Schoonheidsbehandelingen

Kom tot rust met een gezonde schone en ontspannen huid.

De gezichtsbehandeling is de meest populaire behandeling die wordt uitgevoerd in de schoonheidssalon. De gemiddelde gezichtsbehandeling duurt zo’n 45 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: een reiniging, scrub of peeling, stoombehandeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, masker en ten slotte het aanbrengen van een verzorgende crème.


Kort zal ik uitleggen wat de behandelingen inhouden.

Oppervlakte reiniging:
Een oppervlakte reiniging is een de eerste reiniging die men uitvoerd bij een gezichtsbehandeling. Een oppervlaktereiniging word bij mij uitgevoerd door middel van verschillende zepen. Dit kan een zwarte modder zeep zijn of een mineralen zeep. Bij een vette huid, word er gebruik gemaakt van een zeep met een lichte scrub.

Diepte reiniging:
Een dieptereiniging is voor het ledigen van de poriën, om de hoornlaag de verdunnen dus de dode huidcellen te verwijderen.

De diepte reiniging word bij mij uitgevoerd, met een heerlijke fijne scrub, geschikt voor alle huidtypes.

Bij een dieptereiniging hoort ook het verwijderen van grote comedonen en milia's.

Masker:
Een masker kan verschillende werkingen hebben, dit afhankelijk van voor welk masker er gekozen wordt.

Er is keuze uit 2 verschillende gezichtsmaskers:

Zwarte modder masker:
Dit is een heerlijk masker gericht op het reguleren van de vochthuishouding in de huid, en ook heeft dit masker een zuiverende werking.

Anti acne masker:
Dit masker is een uitstekend masker voor mensen die last hebben van acné. Het hoofd bestanddeel van dit masker is tea tree oil. Tea tree oil is een werkzame stof die ontstekingsremmend werkt, en de talgproductie remt.

Dit zijn niet alle schoonheidsbehandelingen die gegeven kunnen worden, voor alle behandelingen kijk op de prijslijst!