tile

Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag over één van onze behandelingen of een andere vraag, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Hier kunt u ons een e-mail sturen, en onze salon op de map bekijken of ons bellen.

Schoonheidsbehandelingen

Kom tot rust met een gezonde, schone en ontspannen huid.

De schoonheidsbehandeling hebben we in 2 varianten. We hebben een behandeling van 60 en een behandeling van 90 minuten.


De behandeling van 60 minuten bestaat uit:
- Oppervlakte reiniging
- Diepte reiniging (scrub)
- Onzuiverheden verwijderen
- Epileren
- Masker
- Gezicht crème

Kiest u voor de 90 minuten behandeling?
Goede keus! Dan krijgt u er nog heerlijk een gezichtsmassage bij!

Oppervlakte reiniging:
Een oppervlakte reiniging is de eerste reiniging die uitgevoerd word in een schoonheidsbehandeling. Dit wordt bij ons gedaan met een zwarte modder zeep.

Diepte reiniging:
Een diepte reiniging is voor het ledigen van de poriën en om de hoornlaag te verdunnen Dus de dode huidcellen te verwijderen.

De dieptereiniging wordt bij ons uitgevoerd door middel van een heerlijke scrub. Deze is geschikt voor alle huidtypes. Mocht u een gevoelige huid hebben dan laten we het product alleen inwerken en gebruiken we het als een lysing. Mocht dit niet het geval zijn, dan masseren we uw huid heerlijk in met de scrub. Om vervolgens de huid te bekijken op onzuiverheden en deze zo veel mogelijk te verwijderen.

Masker:
Wij werken met een masker van zwarte modder uit de dode zee. Niet bekend om zijn lekkere geur, maar wel om zijn fantastische werking! Dit masker is gericht op het reguleren van de vochthuishouding in de huid. Tevens heeft het masker een zuiverende werking.

Er is keuze uit 2 verschillende gezichtsmaskers:

Zwarte modder masker:
Dit is een heerlijk masker gericht op het reguleren van de vochthuishouding in de huid, en ook heeft dit masker een zuiverende werking.

Anti acne masker:
Dit masker is een uitstekend masker voor mensen die last hebben van acné. Het hoofd bestanddeel van dit masker is tea tree oil. Tea tree oil is een werkzame stof die ontstekingsremmend werkt, en de talgproductie remt.

Dit zijn niet alle schoonheidsbehandelingen die gegeven kunnen worden, voor alle behandelingen kijk op de prijslijst!